Video Galeria e Policisë së Tiranës

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake - Policia e Tiranës
Finalizohet operacioni
Finalizohet operacioni Opsion VI
Ushtrohen 582 kontrolle për evidentimin dhe goditjen e fenomenit të kultivimit të narkotikëve
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve.
Vijon dorëzimi i armëve në Policinë e Tiranës
Përshkuan karexhatën kundërvajtje. Policia Rrugore e Tiranës tërheq 10 leje të tjera drejtimi
Arrestohen dy shtetas në flagrancë dhe një në kërkim. Sekuestrohen 2 kg e 300 gr Cannabis Sattiva
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve - Policia e Tiranës