VIDEO: Zbardhet vrasja e ish drejtuesit në nivel vendor të strukturave të Policisë së Shtetit

0

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Haki ÇAKO, së bashku me Drejtorin e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, Drejtues Ardi VELIU dhe Prokurorin, në konferencë për shtyp për zbardhjen e vrasjes së ish drejtuesit në nivel vendor të strukturave të Policisë së Shtetit.

Share.

Comments are closed.