VIDEO: Policia e Tiranës mbështet nismën “TI JE NJE LULEDIELLI”

0

Ti je një luledielli është një fushatë sensibilizuese për grumbullimin e të ardhurave në ndihmë të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, të cilët janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të onkohematologjisë pediatrike pranë QSUT.

Punonjës të Policisë së Tiranës u bënë pjesë e kësaj fushate sensibilizimi duke kontriubuar në blerjen e bluzave për ti dhënë shpresë këtyre fëmijeve, per t’ju dhënë dritë ditëve të vështira .

Ne mbollëm plot luledielli në kopshtin e jetës si nje fije lumturie për ata femijë që nuk mund të gëzojnë ashtu si gjithë fëmijët e tjerë

Çdokush është një luledielli, bashkohuni edhe ju me ketë nismë për t’ju falur buzëqeshje dhe shumë dashuri këtyre fëmijëve

Share.

Comments are closed.