Ti je HEROI YNE! Bashkohuni festës tek ish-Blloku deri në orën 23:00

0

Janë mbi 200 fëmijë të veçantë që kanë nevojë për ndihmën tonë. Bëhu dhe ti “HEROI I TYRE” për një ditë.
Ju mirëpresim t’i bashkoheni festës, jemi ende tek ish-Blloku, deri në orën 23:00.

Share.

Comments are closed.