Privatësia

0

privatesi

Ne jemi të impenjuar në ruajtjen e privatësisë së vizitorëve të faqes tonë.

Ndërsa ju jeni duke përdorur shërbimet tona, ne duam që ju të jeni të qartë se si ne jemi duke përdorur informacionin, në mënyrë që të mbroni të dhënat tuaja personale.

Politika jonë e privatësisë konceptohet në:

 – Çfarë informacioni ne mbledhim dhe pse e mbledhim!

 – Si e përdorim ne këtë informacion!

 – Zgjedhjet që ne ofrojmë, duke përfshirë se si të aksesoni dhe rifreskoni të dhënat.

INFORMACIONI QE NE MBLEDHIM; 

Ne mbledhim informacion në dy rrugë;

1.  Të dhënat dhe informacionet që ju na jepni: Disa nga shërbimet që ne ofrojmë mund të kërkojnë që ju të jeni i rregjistruar, duke pasur një llogari personale në faqen tonë,  shërbim ky i cili ofrohet falas. Gjithashtu, të dhënat tuaja janë fusha të detyrueshme për tu plotësuar në rubrikën KONTAKTONI dhe DENONCO. Gjatë procesit të regjistrimit dhe kontakteve ne kërkojmë të dhëna personale sic janë, emri, mbiemri, adresa e postës elektronike ( e-mail )

2. Informacioni dhe të dhënat që ne marrim nga ju gjatë përdorimit të shërbimeve tona: Ne mund të mbledhim informacion për shërbimet që ju përdorni dhe sa shpesh ju i përdorni ato si dhe kur lidheni me faqe të tjera të cilat janë të lidhura me faqen tonë.

a) Informacioni i pajisjes : Ne mund të mbledhim informacion specifik për pajisjen (siç është modeli i hardware, versioni i sistemit operativ, karakteristikat unike të pajisjes tuaj dhe informacionin mbi rrjetin tuaj telefonik apo celular.

b) Informacioni mbi të dhënat: Kur ju përdorni faqen tonë apo shërbimet tona, njësia jonë qëndrore (server) mbledh dhe ruan automatikisht  disa të dhëna. Këtu mund të përfshihen;

– Detaje se si ju e përdorni faqen tonë si p.sh historia juaj e kërkimit e cila përfshin cfarë rubrikash keni vizutuar në faqe

– IP Adresa juaj ( Internet Protocol Adress ), ora dhe data e hyrjes, kohëzgjatja e qëndrimit tuaj në faqe.

– Datën dhe orën e saktë të cdo kërkese URL që ju kërkoni në faqe.

– Veprimet apo ndodhitë e pajisjes tuaj nëse shkaktohen bllokime të faqes

– Llojin e lundruesit (browser) që ju perdorni : explorer, moxilla, firefox, safari, etj

– Vëndndodhjen tuaj gjeografike.

 COOKIES DHE IDENTIFIKUESIT ANONIM:

Ne përdorim teknologjitë e ndryshme për të mbledhur dhe ruajtur informacione kur ju vizitoni një shërbim të faqes tonë, dhe kjo mund të përfshijë dërgimin e një ose më shumë Cookies në pajisjen tuaj.

Cookie, është një informacion i dërguar nga serveri i faqes web, tek një Web Browser dhe që ruhet nga Browser (Lundrues). Informacioni më pas kthehet mbrapsht tek serveri çdo herë që browser (lundruesi) kërkon një faqe nga serveri. Kjo i jep mundësi web serverit të identifikojë dhe të gjurmojë Web Browser.

Ne serverin tonë, ne kemi të aktivizuar dhe përdorim sistemin Google Analytics,  për të analizuar përdorimin e kësaj faqeje interneti. Sistemi i Google Analytics, gjeneron informacone statistikore dhe të tjera, rreth përdorimit të faqes së internetit në lidhje me cookie-t, te cilat ruhen në kompjuterin e përdoruesit.

Informacioni i gjeneruar që lidhet me faqen, perdoret për të krijuar raporte të sakta rreth përdorimit të faqes së internetit. Kompania Google do të ruajë këtë informacion gjithmonë duke u bazuar në politikën e saj të privatësisë.

TE DREJTAT TUAJA:

– Ju nuk mund të na kërkoni informacionet që ne kemi rreth jush në këtë faqe.

– Mund të na kërkoni që mos të proçedojmë me të dhënat tuaja personale për qëllime njoftimesh nëpërmjet FORMES SE KONTAKTIT, në cdo kohë.

PERHAPJA E INFORMACIONIT TUAJ PERSONAL:

Ne mund të përhapim informacionin rreth jush tek punonjësit dhe zyrtarët tanë vetëm nëse do jetë me të vërtetë e nevojshme për qëllimet që janë përcaktuar në politikën tonë të privatësisë, për qëllime sigurie apo kur ka të dhëna që bien ndesh me ligjin.

Përveç kësaj, mund të shpërndajmë informacionet rreth jush:

– Kur kërkesa për informacionin e të dhënave tuaja është e kërkuar me ligj apo nga organe zbatuese të ligjit;

– Në lidhje me çdo procedurë ligjore ose veprime ligjore në të ardhmen;

– Në mënyrë që të përcaktojmë, të praktikojmë dhe të mbrojmë të drejtat tona ligjore (duke perfshire informacionin qe na ofrohet nga të tjerë, me qëllim për të parandaluar mashtrimet e ndryshme kompiuterike);

– Ne nuk do ju ofrojmë palëve të treta informacionet tuaja.

SIGURIA E TE DHENAVE TUAJA PERSONALE

– Ne do të marrim masa teknike paraprake për të parandaluar humbjen, keqpërdorimin ose ndryshime të informacioneve tuaja personale.

– Sigurisht, transferimi i të dhënave në internet është i pasigurtë dhe ne nuk mund të garantojmë sigurimin e të dhënave të dërguara nëpermjet internetit.

– Ju jeni të përgjegjshëm për ruajtjen e fjalëkalimeve tuaja dhe detajeve konfidenciale të përdoruesit.

– Ne nuk do ju kërkojmë në asnjë rast fjalëkalimin tuaj, qoftë kjo edhe shumë e nevojshme.

FAQET E INTERNETIT TE PALEVE TE TRETA

Faqja jonë e internetit përmban linke që të cojnë tek faqe të tjera. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për politikën e privatësisë ose praktikat e faqeve të internetit të palëve të treta.

AMENDAMENTET E POLITIKES SE PRIVATESISE

Ne do te rinovojmë këtë politike privatësie herë pas here, duke postuar versione të reja në faqen tonë të internetit. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe për t’u siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim.

SUGJERIME & KONTAKTE

Nëse keni ndonjë pyetje rreth politikave të privatësisë ose rreth trajtimit që i bëhet të dhënave tuaja personale, ju lutem na shkruani duke na kontaktuar nëpërmjet FORMES SE KONTAKTIT

Rifreskuar më 14/11/2016
Share.

Comments are closed.