Njoftim paraprak

0

Tiranë

Informacion paraprak

Më datë 27.05.2018, rreth orës 12:04 jemi njoftuar nga shtetasia E. D., (punonjëse e një pike exchange) në zonën e Freskut, se një djalë i moshës rreth 20 vjeç i ka trokitur në xhamin e dyqanit duke i kërkuar lekët dhe më pas është larguar.

Në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e policisë të cilat po punojnë për sqarimin e ngjarjes dhe kryerjen e veprimeve.

Share.

Comments are closed.