FOTOLAJM: Një urim nga Drejtori i Policisë së Tiranës, për shefat e sektorëve

0

Një nga momentet ku Drejtori i Policisë së Tiranës, Drejtues Ervin HODAJ, ka uruar Shefat e Sektorëve të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, me rastin e festave të fundvitit. Të pranishëm ishin dhe dy Zv.Drejtorat e Policisë, Drejtues Skënder HITA dhe Drejtues Dhimitraq ZIU.

 

Share.

Comments are closed.