Njoftime

Tiranë Informacion paraprak Më datë 20.07.2018, rreth orës 02:10, në rrugën “Ymer Kurti “, në…

Njoftime

Tiranë Informacion paraprak Më datë 28.06.2018, rreth orës 23:54 në rrugën “Aleksandër Moisiu”, kanë mbetur…

Njoftime hyrje dvp

Tiranë Informacion paraprak Më datë 18.06.2019, rreth orës 12:19, në plazhin e Golemit gjatë kohës…

Njoftime policia e tiranes

Tiranë Informacion paraprak Më datë 18.06.2018, rreth orës 08:56 në Golem, në një ambient me…

Njoftime

Më datë 14.06.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe…

1 2 3 53