Komisariati Dixhital

0

Komisariati dixhital është një instrument për t’i dhënë mundësi qytetarëve të denoncojnë në çdo moment shkeljen e ligjit dhe atyre që shkelin ligjin, të cilët pavarësisht se kë njohin e kë kanë taraf, duhet të përballen me ligjin.

Përmes këtij aplikacioni, qytetari ka mundësi jo vetëm të denoncojë, por edhe të mbikëqyrë veprimin e policisë mbi denoncimin e tij, si dhe të shikojë e ndjekë jo vetëm raportimin e tij, por edhe të qytetarëve të tjerë”.

Komisariati Dixhital është i disponueshëm falas në App Store për përdoruesit e iOS.

Gjithashtu eshte i disponueshem falas dhe ne Google Play, për përdoruesit e Android.

Share.

Comments are closed.