Foto/Lajm: Inagurimi i uniformave të reja të Policisë së Shtetit

0

Ligjin e ruajmë të gjithë bashkë. Fëmijëve tanë i shërbejmë të gjithë bashkë. Drejtësinë e ndërtojmë të gjithë bashkë. Shqipërinë që duam, e bëjmë të gjithë bashkë.

Ndaj investimi njerëzor sot, është padyshim mundësia më e mirë për të ndërtuar një Shqipëri më të mirë nesër.

Urime për uniformat e reja! Dhe jepuni dinjitetin e merituar duke u shërbyer qytetarëve!

Ministri i Punëve të Brendshme

Saimir TAHIRI

Share.

Comments are closed.