FOTOLAJM: Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë Drejtues Ardi Veliu, zhvillon takim për rritjen e parametrave të sigurisë publike.

0
Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, Drejtues Ardi VELIU, ka zhvilluar ditën e sotme takim me Shefat e Komisariateve të Policisë dhe Shefat e Sektorëve të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë.
Në këtë takim, u diskutua dhe gjithashtu u dhanë porosi dhe detyra, për rritjen e parametrave të sigurisë publike.
Share.

Comments are closed.