Drejtori Vendor i Policisë Tiranë, i bashkohet nismës “TI JE NJE LULEDIELLI”

0

Drejtori Vendor i Policisë Tiranë Ervin HODAJ, i bashkohet nismës “TI JE NJE LULEDIELLI” nje fushate sensibilizuese per grumbullimin e të ardhurave në ndihmë të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, të cilët janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të onkohematologjisë pediatrike prane QSUT.

Share.

Comments are closed.