Drejtori i Policisë Tiranë, uron punonjësit e Zyrës së Shërbimit për Qytetarët

0

Disa nga momentet ku Drejtori i Policisë së Tiranës, Drejtues Ervin HODAJ, ka uruar punonjësit e Zyrës së Shërbimit për Qytetarët të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, me rastin e festave të fundvitit. Ky shërbim ishte risi e këtij viti i cili tashmë funksionon në të gjitha Komisariatet e Policisë së Tiranës, duke krijuar kështu një metodë të re komunikimi me qytetarët, për zgjidhjen e problemeve. Për këta punonjës, Drejtori i Policisë së Tiranës Ervin Hodaj, ka shpërndarë dhe disa dhurata simbolike.

Share.

Comments are closed.