Browsing: Njoftime

Njoftime zyrtare nga Policia e Tiranës

Njoftime

Tiranë Informacion paraprak Më datë 20.07.2018, rreth orës 02:10, në rrugën “Ymer Kurti “, në…

Njoftime

Tiranë Informacion paraprak Më datë 28.06.2018, rreth orës 23:54 në rrugën “Aleksandër Moisiu”, kanë mbetur…

Njoftime hyrje dvp

Tiranë Informacion paraprak Më datë 18.06.2019, rreth orës 12:19, në plazhin e Golemit gjatë kohës…

Njoftime policia e tiranes

Tiranë Informacion paraprak Më datë 18.06.2018, rreth orës 08:56 në Golem, në një ambient me…

Njoftime

Më datë 14.06.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe…

Njoftime

Më datë 03.06.2018 rreth orës 19:20 në rrugën e “Rinasit” në Vorë janë përplasur dy…

Njoftime

Tiranë Informacion paraprak Më datë 27.05.2018, rreth orës 12:04 jemi njoftuar nga shtetasia E. D.,…

Njoftime hyrje dvp

Më datë 19.05.2018, rreth orës 12:15, te “Shpella e Pëllumbasit”, kanë rënë nga lartësia shtetasit…

1 2 3 32